Första spadtaget i brf Wennebohöjden!

Nu är det byggstart för 49 bostadsrätter på fastigheten Skolbänken 23 i Mölnbo. Det blir ett helt nytt bostadsområde för gamla och nya invånare i Mölnbo. Det första spadtaget tas av Boel Godner, kommunstyrelsens ordförande i Södertälje (S), Camilla Gramner, Urban Village och Helge Skånberg, Eneby Bygg.

– Det är mycket glädjande att vi nu kan starta ett nytt bostadsprojekt i Södertälje som är en viktig kommun för Urban Village. Nu lägger vi grunden för ett nytt bostadsområde och med ett rejält tillskott av nya bostäder också ute i stadsdelarna vill vi vara med och bidra till Södertäljes tillväxt, säger Camilla Gramner på Urban Village som är ansvarig bostadsutvecklare.

Fastigheten Skolbänken 23 ligger med bästa läge i Mölnbo, på den gamla ”Vennebotomten”, några minuters promenad från pendeltågsstationen. Med pendeltåget tar man sig till Stockholm på strax under en timme. Det är ett trevligt och lugnt läge för bostäder med lantlig prägel. Projektet har en modern arkitektur och huskropparna är placerade i södersluttningen där avsikten är att så mycket som möjligt av den naturliga vegetationen och träden ska sparas. Bostäderna får soliga uteplatser och balkonger med fina utblickar över Mölnbo. Det är också nära till centrala Södertälje, Järna och Gnesta. Lägenheterna kommer att vara i storlekarna 2-4 rum och kök.

Förra året byggstartade Urban Village 38 bostadsrättsvillor i Glasberga Sjöstad och tar i och med utbyggnaden av fastigheten Skolbänken 23 ytterligare ett steg som bostadsutvecklare i Södertälje och södra Stockholm.

Media är varmt välkomna att delta under första spadtaget!

Pressmeddelande första spadtag