Lanna Village, Örebro

Här är bostadsområdet för dig som vill ha det bästa av stad och landsbygd. Bara en kvart utanför Örebro, med naturen inpå knuten och gångavstånd till en mängd aktiviteter skapar vi en lugn och trivsam boendemiljö.

Här kommer Urban Village att uppföra 42 lägenheter i bostadsrättsform med 3-4 rum och kök. Lägenheterna är ritade av White arkitekter och mycket fokus har lagts på fina ljusinsläpp, god funktion och planering. Alla lägenheter är fullt utrustade med helkaklade badrum, tvättmaskin kombinerad med torktumlare. Lägenheter i markplan har terrass och lägenheter på övre plan har altan. Området har en egen lekplats och grillplats för föreningens medlemmar. Alla lägenheter har tillhörande förråd och parkeringsplats. I avgiften ingår bl a värme, vatten och parkeringsplats. Varje lägenhet kommer att vara fiberanslutna.

I Lanna Village har du nära till allt du kan önska för en aktiv fritid: gym, restaurang och golf på Lannalodge, cykling i Kilsbergen, vandring i Garphyttans nationalpark och bad i Lanna badgruva m m. Här finns allt man kan behöva för det goda i livet och en trygg och mysig uppväxtmiljö för barn med närhet till skola, förskola, bollhall – och massor av kompisar.

Kontakta mäklaren för mer information.

Välkommen till Lanna Village!

Fakta:
42 lägenheter i brf
3-4 rok 66-81 kvm
Prel inflyttning kvartal 1, 2019
Pris från 1 295 000 SEK
Avgift ca 3 500–4 100 kr/mån

Kontakta mäklaren:
Andreas Rutqvist, Bjurfors
E-post: andreas.rutqvist@bjurfors.se
Tel: 073-257 56 67
www.bjurfors.se/LannaVillage

Läs mer om Lanna Village:
www.lannalodge.se

sålt