Steninge Slottsby, etapp 1

Vid anrika Steninge Slott invid Mälarens strand, med anor från 1600 talet, växer ett nytt område fram med charmiga lummiga kvarter, s k tun. Steninge Slottsby ligger i en historisk kulturmiljö där målet är att blanda det bästa från den traditionella byn och engelska trädgårdsstaden men med samtida kvaliteter.

Varje tun har sin egna karaktär och mitt i byn ligger förskolan och skolan som ska bli en av Stockholmsområdets främsta. Med buss tar du dig enkelt till Märsta station där pendeln tar dig till Stockholm city på ca 30 min. Här erbjuder Urban Village trivsamma välplanerade radhus med egen täppa och omsorg om detaljerna.

Utmed huvudgatan, mitt i byn med skola och busshållplats inpå knuten, planerar Urban Village för 10 stadsmässiga radhus i varma kulörer och lummig trädgård. Här får du det bästa av det urbana och det lantliga – Urban Village helt enkelt! 

Priser från 3 445 000 kr!

 

Fakta:
Radhus i brf
123 kvm, 5 rum och kök
Till Salu
Inflyttning vintern 2019

Kontakta mäklaren:
erik.wennberg@fastighetsbyran.se
070-835 60 55

Läs mer:
Fastighetsbyrån
Steninge Slottsby

Slutsålt