Glasberga Village II, Etapp 2 – Södertälje

Nu utvecklar vi nästa område i Glasberga Sjöstad med mysiga och ombonade kvadrat. Etapp 1 är redan slutsåld och inom kort startar vi försäljningen av etapp 2. Anmäl ditt intresse redan nu via länk nedan så får du förhandsinformation innan försäljningen startar.  

Längst in i vackra och familjevänliga Glasberga Sjöstad, i lugn och trygg miljö nära naturen och Glasbergasjön, planerar vi för radhus i bostadsrättsform. Husen kommer på ett trevligt sätt följa markens lutning utmed Fina Svenséns gata med egen gräsmatta på både fram och baksida. I området växer en trädgårdsstad fram med småskalig blandad bebyggelse där det är lätt att känna sig hemma. Du bor granne med naturen och har nära till både sjö och storstad. Med busshållplats inpå knuten är det lätt att ta sig till både Östertälje station och Södertälje centrum.

 

Fakta:
27 radhus i brf
5 rok, 123 kvm
Månadsavgift: ca 5 200 kr

Kontakta mäklaren:

Läs mer om Glasberga:
www.glasbergasjostad.se

Dokument:
Broschyr
Översikt
Situationsplan
Fasader

Slutsålt