Glasberga Village, Södertälje

I Glasberga Sjöstad utvecklar vi ett område där bostäderna bara är en del av förklaringen till varför vi törs lova att du kommer att trivas här. När du sätter nyckeln i låset till ditt nya hem vill vi att du känner att någon har tänkt lite större. Här löper trivsel och gemenskap som en röd tråd genom hela området som hålls samman av genomtänkta gemensamhetsytor, lek- och grillplatser och gångstråk.

I vackra och familjevänliga Glasberga Sjöstad erbjuder vi 38 friliggande villor i bostadsrättsform. I Södertäljes nya stadsdel växer en trädgårdsstad fram med en småskalig blandad bebyggelse. Här är det lätt att känna sig hemma. Du bor granne med naturen och har nära till både sjö och storstad. I Glasberga Village har också gemenskapen med dina grannar en naturlig plats, när du känner för det.

 

Anmäl intresse

Fakta:
38 friliggande villor i brf
5 rok, 123 kvm
Till salu
Prel inflyttning kvartal 1, 2018
Pris från 2 995 000 SEK
Avgift ca 4 950 kr/mån

Kontakta mäklare:
www.fastighetsbyran.se/sodertalje

Mer information:
www.glasbergasjostad.se

Slutsålt