Glasberga Village II, Etapp 1 – Södertälje

Nu utvecklar vi första etappen i nästa område i Glasberga Sjöstad med mysiga och ombonade kvadrat där bostäderna bara är en del av förklaringen till varför vi törs lova att du kommer att trivas här. När du sätter nyckeln i låset till ditt nya hem vill vi att du känner att någon har tänkt lite större. Här är allt nyckelfärdigt, inklusive gräsmatta, häckar och brevlåda, allt för att du ska kunna fokusera på det viktiga i livet. 

Längst in i vackra och familjevänliga Glasberga Sjöstad, i lugn och trygg miljö nära naturen och Glasbergasjön, utvecklar vi nu radhus i bostadsrättsform. Husen kommer på ett trevligt sätt följa markens lutning utmed Fina Svenséns gata med egen gräsmatta på både fram och baksida. I området växer en trädgårdsstad fram med småskalig blandad bebyggelse där det är lätt att känna sig hemma. Du bor granne med naturen och har nära till både sjö och storstad. Med busshållplats inpå knuten är det lätt att ta sig till både Östertälje station och Södertälje centrum.

 

Fakta:
13 radhus i brf
5 rok, 123 kvm
Månadsavgift 5 200 kr
Inflyttning sommar 2020

Kontakta mäklaren:
Henrik Dahlbäck
E-post: henrik@esny.se
Tel: 070-910 66 73

Philip Malmqvist
E-post: philip@esny.se
Tel: 070-910 66 74

Läs mer om Glasberga:
www.glasbergasjostad.se
ESNY Objektsida

Dokument:
Broschyr
Orienteringsbild Etapp 1
Fasader Etapp 1
Situationsplan Etapp 1

 

Slutsålt